Vladimir Putin elogiază relațiile ruso-chineze: Nu există nici limite și nici subiecte interzise

Vladimir Putin elogiază relațiile ruso-chineze: Nu există nici limite și nici subiecte interzise
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2023

Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat „așteptările mari” de la discuțiile cu liderul chinez Xi Jinping înaintea vizitei acestuia în Rusia. „Relațiile ruso-chineze au ajuns la cel mai înalt nivel din istoria lor și continuă să se întărească”, a precizat Putin într-un articol pentru People’s Daily, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Calitatea relațiilor dintre Moscova și Beijing este „superioară celei a uniunilor politice și militare din perioada Războiului Rece”, a menționat el.

Skoda ar trebui să reducă 3.000 de locuri de muncă și să elimine unele modele dacă schema de emisii Euro 7 a UE va rămâne în forma actuală CITEȘTE ȘI Skoda ar trebui să reducă 3.000 de locuri de muncă și să elimine unele modele dacă schema de emisii Euro 7 a UE va rămâne în forma actuală

În relațiile dintre Moscova și Beijing „nu există nici limite și nici subiecte interzise”. „Dialogul nostru politic este sincer”, scrie News.ro.

Putin a adăugat că, spre deosebire de „unele țări care pretind hegemonie și aduc discordie în armonia globală, Rusia și China construiesc punți la propriu și la figurat”.

Xi Jinping este așteptat luni la Moscova pentru o vizită de trei zile, prilej pentru Putin să întâlnească „un bun prieten”.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia
china