Vinul de azi: Colțul Pietrei Sauvignon Blanc 2019

Vinul de azi: Colțul Pietrei Sauvignon Blanc 2019
scris 1 iul 2020

Vitis Metamorfosis a luat ființă în anul 2008 din dorință proprietarilor-Marchesi Antinori și Familia Rista, nume de referință din industria vinului, de a crea și în România vinuri de calitate superioară.

Pentru cultivarea Viilor Metamorfosis au fost selectate cele mai bune terenuri, cu scopul de a exprima pe deplin terroir-ul divers al Podgoriei Dealu Mare. Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost strict selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Vinul pe care vi-l propunem astăzi provine din via Colțul Pietrei, vie care produce struguri de calitate superioară datorită unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina și căldura soarelui, ce favorizează în mod deosebit cultivarea strugurilor Sauvignon Blanc și Syrah în acest loc.
 

Colțul Pietrei Sauvignon Blanc 2019 se deschide cu arome intense de fructe exotice și flori de salcâm, care se întrepătrund armonios cu note minerale. Vinul este echilibrat, are o corpolență medie și un post-gust persistent ce aduce în prim plan caracterul fructat (caise și smochine). Se recomandă servirea la 8 grade Celsius, alături de mâncăruri asiatice, preparate din carne albă, salate. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin