Încă din 1999 Crama Trantu produce vinuri de excepție, care descoperă caracterul strugurilor și terroir-ului special al podgoriei Murfatlar.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Ion Trantu, proprietarul cramei și oenolog recunoscut, a investit atât în tehnologie, cât și în echipă, iar rezultatele nu au întârziat să apăra.
Vinul de astăzi, Daima 2019, este un vin obținut din Shiraz cu note olfactive de fructe roșii, zmeură și mure, în vreme ce gustul se dezvăluie dulceag și catifelat, continuând aromele fructate.
Se recomandă degustarea acestui vin la 8-12 grade, alături de brânzeturi ceva mai sofisticate, preparate din rață sau miel, mâncăruri mediteraneene și pește.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro