Vinul de azi: Primitivo di Manduria Gran Maestro 2020 - 98 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Primitivo di Manduria Gran Maestro 2020 - 98 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 mar 2022

Crama Maestro Italiano produce unele dintre cele mai apreciate vinuri încă din 1908. Podgoriile de viță de vie sunt situate în regiunea Puglia din Italia, o zonă cu o lungă tradiție viticolă, vinurile produse aici reflectând caracteristicile zonei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Vinul de astăzi, Gran Maesto Primitivo di Manduria 2020, este un vin roșu intens, cu un buchet bogat și complex, care cucerește încă de la primele note de coacăze și gem de prune, urmate apoi de tentele de cacao, vanilie și tabac. Pe palat, vinul dezvăluie taninuri delicați și dulci, cu arome de fructe de pădure roșii, condimente și cafea.

Se recomandă servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, friptură, vânat și preparate din carne roșie. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin