În cea mai veche podgorie a Dobrogei, lângă dealurile Saricii și ale Niculițelului, cultivarea viței de vie este mai mult decât o tradiție. Astăzi, metodele tradiționale vechi de mii de ani se împletesc cu noile tehnologii de vinificatie, mânuite cu măiestrie de oenologi internaționali.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
De acolo vine și recomandarea noastră de astăzi, Quintessence Reserva, un vin roșu, sec, un cupaj de 5 soiuri de struguri: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Catifelat, rafinat și bine structurat, vinul dezvăluie tanini fermi și arome fructate, continuate de note condimentate și de vanilie.
Degustați acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne albă, vânat sau carne roșie.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro