Vinul de azi: Raventos i Blanc Blanc de Blancs 2020

Vinul de azi: Raventos i Blanc Blanc de Blancs 2020
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 aug 2022

Raventós i Blanc este o cramă cu una dintre cele mai îndelungate tradiții viticole documentate din lume. Ferma familiei în care vinurile sunt acum produse aparține familiei Raventós din 1497. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Blanc de Blancs este un vin spumant marcat de tipicitatea locului sau de origine, Vinya del Llac, o vie de peste 40 de ani, care ne permite obținerea unui vin spumant structurat, proaspăt și complex.

Un Blanc de Blancs cu 5% Malvasia de la Sitges, soi aproape dispărut dar recuperat din podgoriile familiei, iar restul cu soiurile tradiționale native; Macabeu, Xarel-lo și Parellada. Vinul exprimă caracterul locului, precis, proaspăt, cu bulele perfect integrate, note de flori albe, citrice, nuci și un final delicios subtil mineral.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin