VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului

VIDEO PROFIT LIVE Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management: Ne dorim să atragem o finanțare pentru a putea scala și a dezvolta platforma. Piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2024

Pronext Management, prima companie de impresariat de manageri din România, vizează o cifră de afaceri de 100.000 de euro în 2024, dar și atragerea unei finanțări pentru dezvoltarea produselor sale. Businessul a fost înființat în toamna anului 2022.

„Eu mă ocup de partea de management și gestionez partea de vânzare, dezvoltare și marketing, colega mea, Andreea Voicu este pe partea de strategie, consiliere, matching, iar cel de-al treilea membru co-fondator este cel care ne asigură suportul financiar de care avem nevoie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Focusul nostru e pe maximizarea oportunităților pentru profesioniștii din comunitatea noastră, atât prin conectarea cu companiile de interes, cât și prin asigurarea succesului acestora la joburile la care aplică”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Mihai Ciocârlan, Managing Partner Pronext Management.

VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea

Compania se adresează candidaților din zona de middle management, din orice industrie.

„Noi reprezentăm acești candidați și ne poziționăm de partea lor în tot acest proces de găsire a unui loc de muncă. Prin parteneriatele pe care le dezvoltăm putem să avem acces la poziții care nu sunt încă vizibile pe platformele de căutare.

Suntem alături de candidat până când își găsește echipa câștigătoare. Oferim tot suportul necesar, iar prin parteneriatele pe care le încheiem cu diverse companii, dar și cu agențiile de recrutare putem practic să le facilitam accesul direct la interviu”, mai spune acesta.

Compania oferă două tipuri principale de produse în funcție de nevoile candidaților, prețul fiind fie de 90 de euro, fie de 200 de euro, iar ulterior, la semnarea contractului de angajare, aceștia vor achita un onorariu de succes, care poate fi între 50% și maxim un salariu net, suma care poate fi achitată în cel mult 6 tranșe.

„Ne-am finanțat până acum prin aportul asociaților și urmărim în acest an atingerea unei cifre de afaceri de 100.000 de euro, dar ne dorim să atragem și o finanțare pentru a putea scala acest business și a dezvolta inclusiv platforma noastră de software. Avem în vedere dezvoltarea unei platforme pentru candidați, dar și pentru angajatori”, precizează Mihai Ciocârlan.

VIDEO PROFIT LIVE Anca Băcăianu, United Media Services: Este efectiv un val de AI care va veni peste noi și căruia nu cred că i se va putea opune absolut nimeni CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Anca Băcăianu, United Media Services: Este efectiv un val de AI care va veni peste noi și căruia nu cred că i se va putea opune absolut nimeni

Companiile, continuă el, se confruntă în acest moment cu o lipsă de specializare și cu un grad scăzut de eligibilitate al candidaților care aplică la pozițiile vacante.

Pe de altă parte, adaugă acesta, angajații se confruntă cu lipsa informațiilor cu privire la bugetele de salarii pentru anumite poziții, cu lipsa de feedback, care e o problemă majoră în piață, dar și cu lipsa informațiilor în general despre jobul respectiv.

„Foarte multe postări de joburi nu au cele mai relevante detalii, nu e foarte bine structurat acel job description. Și, prin urmare, ei simt această nevoie de a avea pe cineva lângă ei care să-i ajute să formuleze și să-și definească mai bine dacă într-adevăr sunt potriviți pentru acel job și dacă există diferențe între ceea ce văd ei ca job description și abilitățile lor”, mai spune el.

„Există o tendință din ce în ce mai accentuată de a apela la specialiști și sunt și mulți candidați în acest moment, dar puține joburi vacante, iar piața forței de muncă tinde în favoarea angajatorului. Urmează o perioadă mai dificilă, dar nu înseamnă că se va ajunge la o criză în piața forței de muncă. Încă se fac angajări, în special pe partea de energie și în zona de retail. Încă există consum.  precum si zona de retail. Încă exista consum”, completează acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai ciocârlan
pronext management