Serviciul de streaming Prime Video va afișa reclame

Serviciul de streaming Prime Video va afișa reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2023

De anul viitor, abonații serviciului Prime Video vor avea parte de pauze pentru publicitate, dacă nu aleg să plătească în plus pentru o experiență fără reclame.

Amazon anunță introducerea, de la începutul anului viitor, a reclamelor în serviciul de video streaming Prime Video, care, în prezent, nu include vreo formă de publicitate, cu excepția celor din timpul transmisiunilor directe.

Urmărește-ne și pe Google News

Alternativ, cei care nu vor să vadă publicitate în timpul producțiilor, vor trebui să plătească în plus. În Statele Unite, această „taxă” va fi de 3 dolari pe lună.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Spotify va afișa reclame în ecranul principal CITEȘTE ȘI Spotify va afișa reclame în ecranul principal

Compania promite că va încerca să afișeze mai puține reclame decât televiziunea tradițională sau alte servicii similare, iar pe surse se vorbește de patru minute de publicitate pe oră.

Schimbările vor fi operate prima oară, la începutul anului viitor, în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Germania. Acestea vor ajunge, la o dată ulterioară, în Franța, Italia, Spania, Mexic și Australia.

Gigantul american justifică decizia prin cheltuielile pe care le face cu crearea producțiilor originale și licențierea celorlalte, la fel ca Netflix, Disney și celelalte companii care au anunțat scumpiri în ultima vreme.

Amazon Prime Video este disponibil și în România, unde costă în jur de 14 lei pe lună, fiind unul dintre cele mai ieftine și încă nescumpite servicii de streaming video.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
streaming
prime video
reclame