Ediția a XII-a a Cupei Elis la golf s-a încheiat

Ediția a XII-a a Cupei Elis la golf s-a încheiat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 sep 2020

Pe data de 29 august s-a desfășurat ediția a XII-a a turneului de golf, Cupa Elis. Locația unde a avut loc deja a treia oară turneul, Theodora Golf Club, a găzduit un număr mare de jucători, respectând cele mai stricte norme impuse de legislația în vigoare, pentru siguranța și confortul acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am fost foarte bucuroși că am reușit să organizăm și în acest an turneul de golf, deja aflat la douăsprezecea ediție. Este un an greu pentru toată lumea, dar cu atât mai mult pentru turism și pentru sport. Am vrut să ne arătăm susținerea pentru golf, care este un sport atât de frumos și care din fericire, ne permite să petrecem timpul în aer liber. Efortul financiar pentru organizarea unui astfel de turneu este mare, însă merită promovarea, pentru că golful să poată prinde amploare în România." a menționat Emil Goța, jucător de golf și co-proprietarul companiei Elis Pavaje SRL.

Tematica petrecerii de după turneu a fost "Măști venețiene", pentru a da o contatie pozitivă unui termen mult uzitat în ultima vreme și care pare că va mai rămâne o bună perioada de timp în vocabularul uzual al oamenilor. Sperăm că trupele Obligo și Arpy and Zip Band au reușit să aducă zâmbetul pe buzele tuturor invitaților.

Mulțumim și sponsorilor evenimentului: Limone, Zeus Platinium, Antonio AssanteCorcovaTudor Tailor pentru susținere.

Înființată în 1991, în Petrești, județul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are în prezent patru unități de producție, cu o capacitate de producție de cca 16.000mp pavaj/zi. Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba),  Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț), Vințu de Jos (Alba).

Pentru mai multe informații: marketing@elis.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
cupei elis
golf