Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 în ancheta WTA

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 în ancheta WTA

Foto: Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2021

Jucătoarea britanică de tenis Emmma Răducanu, locul 19 WTA, a fost desemnată revelația anului 2021 în ancheta realizată de WTA, la care au participat jurnaliști din toată lumea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial și îl termină în Top 20, după două performanțe excepționale, calificarea în optimi la Wimbledon și câștigarea US Open, unde a devenit prima jucătoare care obține trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări, scrie News.ro.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Titlul de jucătoarea anului i-a revenit australiencei Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, care a câștigat în 2021 trofeele la Yarra Valley Classic, Miami Open, Stuttgart, Wimbledon și Cincinnati. Este pentru a doua oară la rând când Barty primește această distincție.

Cuplul ceh Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova a fost desemnat echipa de dublu a anului, după ce s-a impus la turneul olimpic, Madrid Open, Roland Garros și Turneul Campioanelor.

Totodată, Krejcikova a primit și distincția pentru jucătoarea cu cel mai important progres în sezonul recent încheiat.

Spaniola Carla Suarez Navarro a fost câștigătoare la categoria "revenirea anului", după ce a învins cancerul limfatic de care a suferit și s-a întors pe terenul de tenis, înainte de retragerea defintivă din activitatea competițională.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis