EXCLUSIV Producătorul polonez de jocuri Ten Square Games, pornit dintr-un apartament de 10 metri pătrați și ajuns la o capitalizare de aproape 1 miliard de dolari, pregătește recrutări în România. Șeful subsidiarei locale, fost la Gameloft și Bitdefender

EXCLUSIV Producătorul polonez de jocuri Ten Square Games, pornit dintr-un apartament de 10 metri pătrați și ajuns la o capitalizare de aproape 1 miliard de dolari, pregătește recrutări în România. Șeful subsidiarei locale, fost la Gameloft și Bitdefender

Florian Dinu

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 10 aug 2021

Ten Square Games (TSG), producător polonez de jocuri electronice, cu o capitalizare bursieră de aproape 1 miliard de dolari, se pregătește să recruteze în România 50 de specialiști IT, până la finele anului 2022, a declarat pentru Profit.ro șeful biroului local, Florian Dinu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Profit.ro a anunțat anterior, în premieră, deschiderea biroului TSG din România.

"Ten Square Games caută în permanență noi talente care să se alăture echipelor noastre și să ne ajute să ne dezvoltăm jocurile. Dezvoltarea de noi studiouri în diferite locații este un pilon important al strategiei de devoltare a companiei. Apreciem piața românească, care a crescut rapid, cu aproximativ 15% anual. Credem că asta se datorează și comunității puternice din România de profesioniști IT cu înaltă calificare, care în industria jocurilor de noroc a depășit 6.000 de persoane", a afirmat Dinu.
Arhivele Naționale vor conversia digitală a 8 milioane de pagini din registrele de stare civilă din ultimii 100 de ani. Patru ofertanți interesați CITEȘTE ȘI Arhivele Naționale vor conversia digitală a 8 milioane de pagini din registrele de stare civilă din ultimii 100 de ani. Patru ofertanți interesați

Anterior, șeful Ten Square Games România a lucrat la Gameloft (Lead Developer) și Bitdefender (Developer).

"Pentru biroul din București, dorim să recrutăm 25 de persoane până la sfârșitul acestui an și să ajungem la 50 de salariați până la sfârșitul anului 2022. Aceste cifre s-au bazat pe experiența noastră cu dezvoltarea studiourilor noastre din alte țări. Cele mai importante posturi pe care le vom căuta pentru a le ocupa în București includ dezvoltatori front-end și designeri de jocuri", a mai spus șeful subsidiarei.

Biroul local al TSG a fost înființat la finele lunii iunie și are sediul în clădirea Equilibrium din București.

Un nou business sub umbrela Netopia CITEȘTE ȘI Un nou business sub umbrela Netopia

Compania poloneză a fost înființată în 2011 de către Maciej Popowicz și Arkadiusz Pernal într-un apartament cu o suprafață de 10 metri pătrați.

Ten Square Games a fost listată bursa de la Varșovia în 2018. Cu o capitalizarea inițială de 335 milioane de zloți, compania a ajuns la o valoare de peste 4 miliarde zloți (peste 1 miliard de dolari) doar doi ani mai târziu.

Compania are 460 de angajați. Jocurile TSG au peste 21 de milioane de jucători activi.

Anul trecut, Ten Square Games a înregistrat venituri nete de 129 milioane de euro, în creștere cu 140% față de 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
ten square games
subsidiara
polonia
romania
angajari