FOTO Poșta Română a lansat primele cutii poștale digitale

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iul 2022

Poșta Română a lansat primele cutii poștale digitale dintr-un total de 3.000 de astfel de lockere care urmează a fi instalate, în perioada următoare, pe întreg teritoriul național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Concret, primele două cutii digitale ale Poștei Române au fost puse în funcțiune în cadrul subunităților OP București 66, situată pe strada Constantin Titel Petrescu din Capitală, și în orașul Buftea (județul Ilfov), la oficiul poștal din localitate.

FOTO Poșta Română a lansat primele cutii poștale digitale

Luna trecută, Poșta Română a deschis, în Capitală, primul ghișeu poștal digital, o soluție de procesare în regim self-service pentru operațiuni complete de prezentare și distribuire de colete și corespondență poștală, precum și plăți de taxe, facturi de utilități, rate bancare etc. Directorul general al companiei, Valentin Ștefan, a declarat  că, până la finele acestui an, vor fi montate 70 de astfel de terminale, în mediul urban, cu precădere în zonele aglomerate.

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

De asemenea, directorul a afirmat că Poșta Română vrea să operaționalizeze, până la finele anului, o rețea de 3.000 de cutii poștale similare celor din rețeaua eMAG (Easybox).

"Vom continua să implementăm programul de digitalizare anunțat, pentru că avem o reală nevoie să ne aliniem la standardele contemporane ale comerțului online și să ne păstrăm poziția de operator național în domeniul serviciilor poștale și furnizor unic de serviciu universal pe tot cuprinsul țării”, a afirmat Lidia Popa, director Regionalizare – Centre de profit, coordonatoarea proiectului de introducere a pachetomatelor în portofoliul de produse al Poștei Române.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Șeful Poștei a prezentat recent, la PROFIT NEWS TV, planul de reorganizare și modernizare a companiei.

Compania este controlată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

FOTO Poșta Română a lansat primele cutii poștale digitale

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
ghiseu digital
lansare