Furnizorul german de software și servicii IT SAP și-a dublat profitul în România și se apropie de 700 de angajați

Furnizorul german de software și servicii IT SAP și-a dublat profitul în România și se apropie de 700 de angajați
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 28 mai 2019

SAP Romania, subsidiara locală a furnizorului german de software și servicii IT SAP, și-a dublat anul trecut profitul net față de 2017, la 18,9 milioane de lei, pe fondul avansului afacerilor cu 63,6%, la 502,2 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania avea la finele anului trecut disponibilități în conturi de 260,5 milioane de lei, dublu față de 2017.

Datoriile SAP Romania au avansat la 46,5 milioane de lei, de la 30,1 milioane de lei, iar creanțele cumulează 80 milioane de lei, comparativ cu 66 milioane de lei în 2017.

Numărul mediu de salariați a sporit în cursul anului 2017 cu 15,5%, la 672.

FAN Courier va deschide în cel mult un an hub-ul din Cluj, cu o investiție de 5 milioane euro CITEȘTE ȘI FAN Courier va deschide în cel mult un an hub-ul din Cluj, cu o investiție de 5 milioane euro

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiecteor bazate pe soluții SAP pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Potrivit datelor subsidiarei, circa 600 de companii din România utilizează soluții business SAP, prezente în domenii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție.

Cu venituri de 24,7 miliarde de euro în 2018, SAP este unul dintre cei mai importanți jucători internaționali pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
sap romania
afaceri
profit net
salariati
datorii
creante
disponibilitati