FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 iun 2020

Pentru mulți dintre noi, ieșirea din izolare a fost ca o mare evadare. Perioada de restricții nemaîntâlnite în modernitate ne-a schimbat stilul de viață și comportamentul de consum. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Stilul vestimentar business se cere reinterpretat, întrucât liberatea de mișcare a devenit o prioritate. Având ca inspirație senzația de libertate, SARTO bespoke, atelier autentic de croitorie dedicat bărbaților, a conceput colecția FREEDOM: o promisiune de relaxare și evadare din cotidian, ce poartă garanția calității în fiecare detaliu.

Iată câteva dintre piesele care le-ar putea schimba mentalitatea despre îmbrăcămintea casual chiar și celor cărora mediul profesional le este definit de ținuta business.

Blazerul în culori puternice

Simplu sau cu pattern, sacoul casual cu accente puternice de culoare stabilește direcția pentru întreaga ținută. Blazerul devine astfel piesa centrală, iar pantalonii, cămașa și accesoriile sunt alese pentru a echilibra ținuta. În combinație cu o pereche de pantaloni albi sau bej acest sacou este perfect pentru un meeting informal într-o zi toridă, dar și pentru o plimbare pe faleză.

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Sacoul relaxat din in

Inul este alegerea optimă în materie de confort, deoarece vine cu avantaje semnificative în zilele călduroase: fibrele naturale lasă aerul să circule, contribuind activ la confortul fizic, psihic, dar și termic al purtătorului. În plus, un sacou din in are mereu aspectul nonșalant caracteristic zilelor de vacanță.

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Cămașa colorată

Din materiale 100% naturale și în perfectă armonie cu silueta purtătorului, cămașa colorată este mai mult decât o piesă excentrică. În combinație cu sacoul de in, cămașa colorată devine piesa de rezistență a unui outfit de vară, care, în combinațiile potrivite, va impresiona prin impactul vizual.

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Pantalonii chino

La intersecția dintre jeans și pantaloni la dungă, chinos sunt pantalonii smart-casual care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă masculină. Extrem de confortabili, aceștia reușesc să transforme orice ținută într-una cu aspect îngrijit, chiar dacă este una mai puțin formală. Arată foarte bine atât în combinațiile cu sacou și cămașă, cât și asortați cu un simplu tricou polo și sneakers.

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Costumul business minimalist

Costumul minimalist cu pattern subtil rămâne semnătura celor care vor să se facă remarcați vara aceasta. Mizând pe simplitate la nivel de croială, culori și texturi, acest costum devine alegerea perfectă pentru ocaziile când vrei să treci cu ușurință de la formal la casual. Tot ce trebuie să faci este să dai jos cravata, să deschizi primul nasture și să înlocuiești pantofii cu o pereche de sneakers confortabili. 

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Înălțămintea sport

Indiferent de ocazie, o pereche de pantofi sport cu aspect casual poate adăuga un plus de confort și un twist întregii ținute. Pantofii tip sneakers sau trainers sunt la fel de ușor de purtat pe cât de ușor de asortat la o multitudine de ținute în direcția casual, construind outfit-uri de succes cu jeans, dar și cu pantaloni de costum cu croială relaxată.

 

FOTO FREEDOM: Cum te îmbraci în evadare

Colecția FREEDOM Summer 2020 și modelele preferate pot fi descoperite pe site-ul SARTO bespoke sau alături de un consilier SARTO, în showroom.

viewscnt
Afla mai multe despre
sarto
costume