VIDEO Pechinezul Wild Thang a reușit să obțină titlul de „cel mai urât câine din lume” la a cincea încercare

VIDEO Pechinezul Wild Thang a reușit să obțină titlul de „cel mai urât câine din lume” la a cincea încercare
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2024

Wild Thang, un pechinez în vârstă de opt ani din SUA, a câștigat în California, concursul intitulat „Cel mai urât câine din lume 2024”, relatează Sky News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Patrupedul a participat la concurs de cinci ori, clasându-se de trei ori pe locul al doilea, înainte de a obține, în cele din urmă, premiul cel mare anul acesta, notează postul britanic de televiziune.

Calcule - Cu cât crește factura la curent din cauza aerului condiționat CITEȘTE ȘI Calcule - Cu cât crește factura la curent din cauza aerului condiționat

Wild Thang a contractat una dintre cele mai temute viroze – Boala Carré – pe vremea când era cățeluș, potrivit biografiei sale, arată Hotnews.ro.

„A supraviețuit, dar nu fără leziuni permanente. Dinții nu i-au crescut, ceea ce face ca limba lui să atârne în afara gurii, iar piciorul drept din față tremură 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, conform biografiei.

În afară de problemele fizice, el este „un Glugly (combinație între termenii «glamorous»/«ugly» din limba engleză, n.r.) sănătos și fericit”.

Câinele și stăpâna lui, Ann Lewis, au plecat acasă cu un cec de 5.000 de dolari (4.000 de lire sterline).

Competiția „World’s Ugliest Dog” („Cel mai urât câine din lume”) are loc de aproape 50 de ani și „celebrează imperfecțiunile care fac toți câinii să fie speciali și unici”, potrivit site-ului evenimentului.

Evenimentul „nu este despre a ne amuza de «câinii urâți»”, precizează site-ul, „ci despre a ne distra cu niște personaje minunate și a arăta lumii că acești câini sunt cu adevărat frumoși”.

viewscnt
Afla mai multe despre
wild thang
caine