O autospecială SMURD s-a răsturnat în Capitală, după ce a fost lovită de un autoturism

O autospecială SMURD s-a răsturnat în Capitală, după ce a fost lovită de un autoturism

Sursa: captură Facebook

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2024

O autospecială SMURD care transporta un pacient la spital s-a răsturnat, duminică după amiază, după ce a fost implicată într-un accident rutier , fiind lovită de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat în ambulanță alături de acesta dar și un copil aflat în autoturism au fost duși la spital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În jurul orei 17:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie, în care au fost implicate un autovehicul și o ambulanță SMURD, scrie News.ro.

Ambulanța SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braț, se îndrepta către Spitalul Universitar dinspre strada Tudor Vladimirescu și a fost lovită de un autoturism. Potrivit autorităților, ambulanta circula cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

În urma impactului autospeciala s-a răsturnat pe o parte. Oficialii ISU București-Ilfov au declarat pentru News.ro că pacientul și un paramedic aflată alături de acesta au fost răniți, fiind duși la spital.

De asemenea, un copil aflat în autoturism a a fost rănit, fiind dus la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama lui.

Conducătorii a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Au fost aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Șos. Progresului.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
smurd
accident