Cioloș: Trăiesc din banii puși deoparte cât am fost comisar european. N-o să țină la infinit

Cioloș: Trăiesc din banii puși deoparte cât am fost comisar european. N-o să țină la infinit
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2018

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș spune că acum trăiește din banii pe care i-a pus deoparte atunci când era comisar european și avea o indemnizație consistentă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Întrebat la Digi FM din ce trăiește azi, Dacian Cioloș a răspuns: ”Din rezervele pe care le-am acumulat din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european și cât am avut un salariu consistent. (...) Am convenit cu soția să folosim acum banii ăștia ca să pot să mă dedic fără să am genul acesta de constrângeri și fără să fac compromisuri. Sigur că n-o să țină la infinit, dar atâta timp cât ne țin curelele...”, arată news.ro.

”Mi s-a dat o indemnizație o perioadă dar am avut și restricții și n-am avut voie să lucrez în sectorul privat în companii sau cu companii sau pentru companii sau în interesul unor companii care au interferență cu agricultura și cu politica agricolă”, a mai explicat Cioloș.

FOTO 1 martie la Guvern: Premierul și miniștrii au împărțit mărțișoare ”tradiționale” fabricate în China CITEȘTE ȘI FOTO 1 martie la Guvern: Premierul și miniștrii au împărțit mărțișoare ”tradiționale” fabricate în China

El a spus că, de altfel, și soția sa, care este tot inginer agro-economist, când a încercat să se angajeze în acest domeniu nu a putut din cauză că el era comisar european.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciolos
bani