Dragnea: Parlamentarii PSD care nu au semnat moțiunea de cenzură au fost absenți; votul de miercuri va fi unul masiv

Dragnea: Parlamentarii PSD care nu au semnat moțiunea de cenzură au fost absenți; votul de miercuri va fi unul masiv
scris 18 iun 2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Parlament, că parlamentarii social-democrați care nu au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu au fost absenți, urmând să o semneze în zilele următoare, iar votul de miercuri pentru căderea Cabinetului va fi unul „masiv”, relatează News.ro.

„Majoritarea celor care nu au semnat nu au fost prezenți, fiecare au vorbit cu mine, unii sunt plecați din țară și ajung în noaptea asta sau mâine, unii ajung marți. Noi am fost interesați să avem numărul de semnături peste limita stabilită de Constituție, iar cei cu care am vorbit am considerat necesar să nu le stric treburile astăzi. Noi stabilisem joi că depunem luni moțiunea de cenzură, așa și-au și făcut programul majoritatea, am luat decizia ulterior de a o depune astăzi pentru a scurta timpul în care ne aflăm de incertitudine și de lipsa practic a unui guvern care are efecte pe care nu ni le dorim”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a susținut că „a mai gestionat o moțiune de cenzură, este important votul de miercuri care va fi masiv”.

„Am vorbit cu parlamentarii de la Iași, în bloc au semnat moțiunea”, a completat liderul PSD.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
motiune de cenyura
liviu dragnea
psd
sorin grindeanu