Israelul plănuiește să-i ucidă pe liderii grupării teroriste Hamas din întreaga lume

Israelul plănuiește să-i ucidă pe liderii grupării teroriste Hamas din întreaga lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2023

Agențiile de spionaj ale națiunii israeliene au un lung istoric de asasinate cu țintă precisă, relatează publicația The Wall Street Journal, subliniind că se pregătește asasinarea liderilor grupării teroriste Hamas din întreaga lume, atunci când războiul din Fâșia Gaza se va încheia, scrie G4Media.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Potrivit publicației, care citează oficiali israelieni, în prezent e pregătit terenul pentru o campanie de un an de zile de urmărire a militanților responsabili de masacrele din 7 octombrie.

Președintele Bundesbank: Este mult prea devreme să declarăm victoria în lupta cu inflația CITEȘTE ȘI Președintele Bundesbank: Este mult prea devreme să declarăm victoria în lupta cu inflația

La ordinul premierului israelian Benjamin Netanyahu, agențiile de spionaj de top ale Israelului lucrează la planuri pentru a vâna liderii Hamas care trăiesc în Liban, Turcia și Qatar, mica națiune din Golf care a permis grupului terorist să conducă un birou politic în Doha timp de un deceniu.

Campania de asasinate ar fi o extindere a operațiunilor neoficiale ale Israelului, care durează de zeci de ani și care a devenit atât subiectul legendei de la Hollywood, cât și al condamnării la nivel mondial. Asasinii israelieni au vânat militanți palestinieni în Beirut în timp ce erau îmbrăcați în femei și au ucis un lider Hamas în Dubai în timp ce erau deghizați în turiști. Israelul a folosit o mașină capcană pentru a asasina un lider ar grupării Hezbollah în Siria și o pușcă cu telecomandă pentru a ucide un specialist în inginerie nucleară în Iran, potrivit unor foști oficiali israelieni.

viewscnt
Afla mai multe despre
război israel hamas
lideri hamas
israel spionaj hamas
israel asasinate hamas