OFICIAL Când va fi votat noul președinte al României

OFICIAL Când va fi votat noul președinte al României
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2024

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că alegerile prezidențiale vor avea loc în 15 și 29 septembrie, iar în 8 decembrie se vor desfășura alegerile generale. ”În coaliție așa am stabilit, urmează ca și PNL să treacă aceste date, cred că duminică, prin votul din interiorul partidului”, a arătat el.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

“În acest moment în coaliție am stabilit foarte clar, sunt alegeri comasate locale cu europarlamentare pe data de 9 iunie, pe data de 15 septembrie și 29 septembrie, alegerile prezidențiale, turul 1 și turul 2, și pe 8 decembrie avem alegerile generale. În coaliție așa am stabilit, urmează ca și PNL să treacă aceste date, cred că duminică, prin votul din interiorul partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, la RTV.

Parlamentul European a interzis accesul lobby-iștilor Amazon CITEȘTE ȘI Parlamentul European a interzis accesul lobby-iștilor Amazon

El a precizat că apoi va fi dată o ordonanță de urgență pentru organizarea alegerilor.

“Vom da ordonanță de urgență care va fi trimisă la Parlament să devină lege cu tot ce implică aceste alegerile”, a explicat liderul PSD.

Liderii PSD și PNL au agreat, în ședința de marți a coaliției, ca alegerile prezidențiale să se desfășoare la primul tur pe 15 septembrie, iar al doilea tur să aibă loc pe data de 29 septembrie, au precizat surse politice, pentru News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
alegeri
vot