Primăria Capitalei se consultă cu piața pentru achiziția a 100 autobuze electrice

Primăria Capitalei se consultă cu piața pentru achiziția a 100 autobuze electrice
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 mar 2021

Primăria Municipiului București (PMB) a inițiat o consultare publică pentru determinarea valorii estimate și a graficului de livrare privind achiziționarea unui număr de 100 autobuze electrice și a infrastructurii de încărcare necesară acestora. În vara anului trecut, instituția a anulat, pentru a doua oară, licitația de achiziționare a unei flote de 100 de autobuze electrice, contract estimat la 219,6 milioane de lei, fără TVA, pe motiv că ofertele depuse au fost neconforme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Acum, propunerile trebuie transmise până pe 2 aprilie, consultarea urmând să se încheie trei zile mai târziu.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

PMB vrea să cumpere autobuze din gama 12 m (12.000±350mm), cu tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare a Energiei (SRSEE) cu baterii de acumulatori, cu podea complet coborâtă pe toată lungimea, cu trei uși și aer condiționat în salonul de călători destinate transportului urban de călători.

viewscnt
Afla mai multe despre
primaria capitalei
autobuze electrice
consultare