Compania de Drumuri cere șoferilor să ignore un document

Compania de Drumuri cere șoferilor să ignore un document
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 feb 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cere șoferilor să ignore un document, dacă l-au primit în trafic pentru o contravenție, anunțându-i însă în același timp că în perioada următoare vor primi procesul verbal de constatare a contravenției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Astfel, CNAIR anunță că a primit sesizări din partea șoferilor, prin care era semnalat faptul că au primit plicuri care nu conțineau procesele verbale întocmite de către CNAIR prin CESTRIN. Compania a semnalat aceste probleme prestatorului de servicii poștale cu care are încheiat un acord cadru având ca obiect „Servicii de imprimare, anvelopare și comunicare procese verbale de constatare a contravenției emise de CESTRIN prin intermediul SIEGMCR, pentru încălcarea prevederilor OG nr. 15/2002”.

Renault pregătește, pentru Geneva, o lansare surpriză CITEȘTE ȘI Renault pregătește, pentru Geneva, o lansare surpriză

"'În aceste condiții, utilizatorii care au primit în perioada 20.02.2017 - 23.02.2017 plicuri care în loc să conțină procese verbale de constatare a contravenției pentru circulația fără rovinietă valabilă, conțineau doar o pagină pe care era tipărit numele și adresa, nu trebuie să ia în considerare acele documente, urmând a primi, în perioada imediat următoare, procesele verbale de constatare a contravenției respective, termenul de plată urmând a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale. Pe această cale, CNAIR SA își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că va lua toate măsurile necesare astfel încât astfel de situații, cu toate că nu au fost generate din vina sa, să nu se mai repete", transmite Compania șoferilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
soferi
auto
masini