VIDEO Citroen a lansat o aplicație care ține loc de manual de utilizare și de consultant auto

VIDEO Citroen a lansat o aplicație care ține loc de manual de utilizare și de consultant auto
scris 17 feb 2017

Citroen a lansat o aplicație care ține loc de manual de utilizare și de consultant auto, în același timp, prin scanarea și apoi deschiderea unor infografice și explicații legate de elementele și părțile componente ale automobilului.

Aplicația Scan My Citroen are un cuprins al funcțiilor, o listă a martorilor de bord și o imagine interactivă care te conduce la componentele mașinii, dar, la cerere, folosește camera telefonului cu ajutorul căreia scanează diferite părți ale mașinii, la interior sau al exterior, le recunoaște, apoi furnizează explicații, fotografii și pași necesari pentru a utiliza un anume buton sau pentru a activa o anumită funcție. Cu ajutorul aplicației poți afla cum se rabatează scaunele sau cum se pornesc farurile de ceață.

Poți afla mai multe despre motor sau despre anvelope, poți să primești pașii necesari pentru a seta sistemul audio al mașinii. O scanare a volanului îți deschide lista cu comenzile disponibile pe volan.

Publicația auto nr 1 încearcă să afle secretul Dacia: Marca fără zorzoane, care nu reinventează roata, a stabilit noi recorduri de vânzări CITEȘTE ȘI Publicația auto nr 1 încearcă să afle secretul Dacia: Marca fără zorzoane, care nu reinventează roata, a stabilit noi recorduri de vânzări

Scan My Citroen este disponibil la momentul lansării pe ultimele generații de Citroen C1, C3, C4 Cactus, C4 Picasso și Grand C4 Picasso. Aplicația este disponibilă în 28 de limbi și poate fi utilizată atât pe iPhone, cât și pe telefoanele cu OS Android.

Aplicația este disponibilă AICI și AICI.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
citroen
aplicatie
auto
masini