Gigi Nețoiu, țârcovnic în penitenciar

Gigi Nețoiu, țârcovnic în penitenciar
Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu
scris 21 sep 2015

Condamnat în Dosarul Transferurilor, fostul deputat și om de afaceri Gigi Nețoiu încearcă să demonstreze că s-a reabilitat, pentru a obține eliberarea condiționată. Astfel, Nețoiu a donat bani pentru ridicarea unei capele la Penitenciarul Vânju-Mare și este țârcovnic în noul lăcaș de cult.

Fostul deputat și om de afaceri Gigi Nețoiu a cunoscut mântuirea în spatele gratiilor. Astfel, Gigi Nețoiu este, în prezent, țârcovnic la Penitenciarul Vânju-Mare din Mehedinți, o unitate de detenție cu regim deschis. Ba chiar, dezvăluie apropiați ai lui Nețoiu, tot el este cel care a donat bani pentru construirea unei capele, fiindcă în acest penitenciar nu exista niciun lăcaș de cult.

Gigi Nețoiu a fost încarcerat inițial la penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, însă instanțele i-au admis cererea de a fi deținut într-o unitate cu regim deschis, fiind transferat, după șase luni, la Vânju-Mare, în Mehedinți.

Nețoiu a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, cu executare, în Dosarul Transferurilor.

În 2008 averea lui Gigi Nețoiu era estimată la 29-30 de milioane de euro, de către Top 300 Capital, însă, ulterior, acesta nu a mai apărut în clasamentul celor mai bogați români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
viewscnt
Afla mai multe despre
gigi netoiu
dosarul transferurilor