MAI ia măsuri pentru evitarea aglomerațiilor la ghișeele unor direcții, precum cea de înmatriculări auto și de pașapoarte

MAI ia măsuri pentru evitarea aglomerațiilor la ghișeele unor direcții, precum cea de înmatriculări auto și de pașapoarte
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2020

Ministerul Afacerilor Interne ia măsuri pentru evitarea aglomerărilor la ghișeele unor direcții precum cea de înmatriculări auto și de eliberare a pașapoartelor. Oficialii MAI recomandă autorităților locale să dispună măsuri astfel încât să fie evitate aglomerațiile la ghișeele serviciilor de eliberare a documentelor de identitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Chestorul Bogdan Despescu a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că începând de miercuri activitatea de relații cu publicul la direcțiile Regim permise și înmatriculări vehicule se va desfășura numai pe baza programărilor anterioare făcute online, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Programul \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Programul "Prima casă” în noua formulă "O familie, o casă" - adoptat. Noutate: Garantare de 100% de către stat pentru grupurile vulnerabile

"Examinările, preschimbările sau eliberările de documente se vor face în urma programărilor online. Astfel de măsură vrem să o aplicăm și s-au dispus măsuri și la nivelul Direcției Pașapoartelor”, a spus Bogdan Despescu.

El a precizat că activitatea la Serviciul de înmatriculări auto se va desfășura zilnic conform programului normal, dar că se vor prezenta la ghișeu doar cei programați online, pentru a se evita astfel aglomerațiile.

"Recomandăm și autorităților locale la serviciile care eliberează documente de identitate să organizeze serviciul astfel încât să se evite aglomerările de persoane la ghișee”, a mai spus Bogdan Despescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul afacerilor interne
pașapoarte
înmatriculări auto