O nouă avarie în București, străzi întregi au rămas fără gaze

O nouă avarie în București, străzi întregi au rămas fără gaze
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2024

Distrigaz Sud Rețele anunță o avarie la o conductă a rețelei de distribuție a gazelor naturale din Sectorul 3, fiind impusă sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi din Sectorul 3 al municipiului București și din județul Ilfov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”O companie terță, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Drumul între Tarlale, din Sectorul 3 al municipiului București, a produs o avarie la o conductă a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranță, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 12 iunie 2024, începând cu ora 16:40”, a transmis Distrigaz Sud Rețele.

ANUNȚ Un medicament va mai fi disponibil în România doar până la 31 iulie CITEȘTE ȘI ANUNȚ Un medicament va mai fi disponibil în România doar până la 31 iulie

Sursa citată a precizat că această oprire neplanificată afectează un număr de 267 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile Gara Cățelu, Gării Cățelu, Gura Badicului, Între Tartalele și Peleș din sectorul 3 al municipiului București, Drumul între Tarlale din localitatea Cernica și străzile Între Tarlale și Oxigenului din localitatea Cernica, județul Ilfov.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, 12 iunie 2024, în jurul orelor 20:00.

VIDEO PROFIT NEWS TV – Maratonul Energiei. Președintele Asociației Prosumatorilor: Avem facturi de producție întârziate de 50 de milioane de euro la furnizorii de energie. Ce penalități sunt pregătite CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV – Maratonul Energiei. Președintele Asociației Prosumatorilor: Avem facturi de producție întârziate de 50 de milioane de euro la furnizorii de energie. Ce penalități sunt pregătite

”După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să apeleze Centrul de Apeluri și Depanaj Urgențe Gaze la numerele de telefon: 021 9281, 031 9031 sau 0800 877 778, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, a mai transmis compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
blocuri
apa