Telekom, Net Brinel și Producton și-au câștigat dreptul de a participa la viitoarele licitații ale Armatei pentru 30.000 de licențe Microsoft. Ofertele celor 3 companii

Telekom, Net Brinel și Producton și-au câștigat dreptul de a participa la viitoarele licitații ale Armatei pentru 30.000 de licențe Microsoft. Ofertele celor 3 companii
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 26 oct 2018

Telekom Romania Communications, Net Brinel și Producton au fost desemnate câștigătoare ale licitației organizate de Agenția pentru Sisteme și Servicii Informatice Militare (ASSIM) pentru furnizarea unui număr de până la 30.000 de licențe Microsoft Office Professional Plus, contractul fiind estimat la 71,97 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Oferta Telekom Romania Communications a fost de 56 milioane de lei, fără TVA, Net Brinel a oferit 52,76 milioane de lei, fără TVA, iar Producton s-a înscris cu 51,47 milioane de lei, fără TVA.

Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro CITEȘTE ȘI Tranzacție: Bitdefender cumpără o companie olandeză. Prima achiziție legată de tehnologie în cei 17 ani de activitate ai Bitdefender UPDATE Bitdefender confirmă informațiile Profit.ro

“Prin acest anunț de atribuire, cele trei firme și-au câștigat dreptul de a participa la viitoarele licitații pentru cele 30.000 de licențe Microsoft Office Professional Plus, pe care autoritatea și-a propus să le cumpere. În urma acestei atribuiri, se va încheia un acord-cadru și autoritatea contractantă va invita cei trei ofertanți, în cadrul unori proceduri restrânse, care se vor încheia cu încheierea unui contract subsecvent, să depună oferte pentru numărul de licențe scoase la licitație, prețul unitar oferit urmând să nu-l depășească pe cel care rezultă din oferta din acordul-cadru”, a explicat pentru Profit.ro unul dintre participanții la procedura de atribuire.

La licitație s-a înscris și Asseco SEE, Synotech Global Services Romania, Comparex Romania, Mida Soft Business, Sysdom Proiecte și Phoenix IT, toate fiind respinse de ASSIM.

Net Brinel, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT de pe piața locală, semnează din nou cu ING Bank CITEȘTE ȘI Net Brinel, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT de pe piața locală, semnează din nou cu ING Bank

Înființată în 2004, ASSIM este o unitate de sprijin de luptă, prin mijloace de tehnologia informației, a Statului Major General și asigură, pentru acesta și celelalte structuri centrale ale Armatei, dezvoltarea, implementarea și administrarea sistemelor informatice.

În decembrie 2016, ASSIM a atribuit Ymens Teamnet, în urma unei licitații, un contract pe 3 ani pentru furnizarea de 8.000 de licențe Office Standard VL.

Contractul a fost atribuit pentru 9,78 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 13,33 milioane de lei, fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
armata
mapn
licente
microsoft
atribuire
telekom
net brinel
producton