Adrian Câciu, despre reducerea accizei la carburanți: Guvernul va veni cât de curând cu un mix de măsuri, atât zona de energie, zona de combustibil dar și zona de alimente sau alte produse și bunuri

Adrian Câciu, despre reducerea accizei la carburanți: Guvernul va veni cât de curând cu un mix de măsuri, atât zona de energie, zona de combustibil dar și zona de alimente sau alte produse și bunuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2022

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu a anunțat, după ședința de Guvern, că Executivul va veni cât de curând cu un mix de măsuri care va primi atât zona de energie, zona de combustibil dar și zona de alimente sau alte produse și bunuri. De asemenea, vor fi vizate și companiile afectate de sacțiunile asupra Federației Ruse. El i-a îndemnat pe cetățenii României la calm și la încredere, arătând că panica nu face bine nimănui, nici individului și nici societății și a dat asigurări că România este o țară stabilă, din perpectiva securității dar și financiar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ministrul Finanțelor a precizat în briefingul de presă că sancțiunile la nivel european se aplică așa cum au fost decise, iar în privința combaterii efectelor, Guvernul va veni cu un mix de măsuri, în perioada următoare, scrie News.ro.

Legislația fiscală, schimbată pentru a salva Unifarm. Senatorii PSD au obținut trecerea unui proiect de lege pentru transformarea în acțiuni sau restructurarea împrumuturilor date de Trezorerie în starea de urgență CITEȘTE ȘI Legislația fiscală, schimbată pentru a salva Unifarm. Senatorii PSD au obținut trecerea unui proiect de lege pentru transformarea în acțiuni sau restructurarea împrumuturilor date de Trezorerie în starea de urgență

Câciu a precizat că nu este vorba de efectele generate de aplicarea sancțiunilor ci și efectele economice asupra companiilor care pof fi afectate de aplicarea sancțiunilor, în lanț.

Despre reducerea accizei la carburanți, ministrul a arătat că ”mixul de măsuri cu care Guvernul va veni va privi atât zona de energie, zona de combustibil dar și zona de alimente sau alte produse și bunuri care pot fi afectate sau sunt afectate de întreruperi pe lanțul de aprovizionare”.

”România nu are o problemă din acest punct de vedere, însă mixul de măsuri îl anunțăm la nivel guvernamental, cât de curând. Acesta este Guvernul României, ministrul finanțelor și Guvernul României apără România și cetățenii româniei, referitor la disccuții politice nu o să comentez”, a mai spus el.

Întrebat ce mesaj pe dă românilor, ministrul a spus că îi îndeamnă la calm și la încredere.

”Îndemn cetățenii României la calm și la încredere, panica nu face bine nimănui, nici individului și nici societății. România este o țară stabilă din perspectiva stocurilor, din perspectiva securității și mai ales din perspectivă financiară”. a afirmat Câciu.

”Săptămânile viitoare, când vine pachetul de măsuri, acest răspuns se va vedea în măsurile guvernamentale”, a mai spus ministru.

viewscnt
Afla mai multe despre
acciza
adrian câciu
carburanti