ANAF îi execută silit pe Elena Udrea și Dorin Cocoș - vinde cu aproape 17 milioane de lei jumătate din Euro Hotels Grivița

ANAF îi execută silit pe Elena Udrea și Dorin Cocoș - vinde cu aproape 17 milioane de lei jumătate din Euro Hotels Grivița
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 6 iun 2024

ANAF a scos la vânzare jumătate din Euro Hotels Grivița, hotel aflat în apropierea Gării de Nord, prețul fiind de 16,85 milioane de lei (inclusiv TVA). Astfel, Fiscul vinde o cotă de un sfert din hotel aparținând Elenei Udrea, cu 8,42 milioane lei (preț ce include TVA) și încă o cotă de un sfert din hotel, la același preț, dar aparținând lui Dorin Cocoș. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cei doi au fost căsătoriți și au divorțat în 2013.

Vânzarea bunurilor are loc în cadrul unor dosare investigate de DNA. Fiscul a scos până acum la licitație mai multe bunuri, în special terenuri, aparținând Elenei Udrea.

Euro Hotel Grivița a fost construit în 1905 și redeschis în 2014 după o renovare completă. Hotelul se află la scurtă distanță de Gara de Nord. Interiorul hotelului este amenajat clasic și oferă toate dotările necesare unui hotel de 4 stele. În cadrul hotelului se pot organiza și evenimente, fiind disponibile 2 săli de conferințe.

ULTIMA ORĂ Firmele vor putea fi amendate la controale ANAF și pentru facturi anterioare datei de 31 mai care lipsesc din sistemul e-Factură CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Firmele vor putea fi amendate la controale ANAF și pentru facturi anterioare datei de 31 mai care lipsesc din sistemul e-Factură

Licitațiile au loc pe 3 iulie.

 • se va vinde la licitație următorul bun imobil, proprietate a debitorului Cocos Dorin, prima licitație:
  • cota de 1/4 din proprietatea imobiliara situata in Bucuresti, sector 1, Calea Griviței, nr. 130, compusă din teren intravilan în suprafață de 687 mp din acte și construcție cu 5 niveluri având suprafața construită la sol de 635 mp și suprafașa desfășurată de 2.735 mp.
  • Pret de pornire al licitației - prima licitație: 7,08 milioane lei (exclusiv TVA).
 • se va vinde la licitație următorul bun imobil, proprietate a debitoarei Udrea Elena Gabriela, prima licitație:
  • cota de 1/4 din proprietatea imobiliară situată în București, sector 1, Calea Griviței, nr. 130, compusă din teren intravilan în suprafață de 687 mp din acte și construcție cu 5 niveluri având suprafața construită la sol de 635 mp și suprafața desfășurată de 2.735 mp.
  • Preț de pornire al licitației - prima licitație: 7,08 milioane lei (exclusiv TVA).

Bunurile sunt grevate de mai multe acte și ordonanțe emise de Curtea de Apel București, Tribunalul București, Parchetul de pe lângă ICCJ DNA, ANAF și DGITL Sector 1.

EXCLUSIV Deficitul pentru primele 5 luni. Luna mai nu a fost una cu excedent, cum spera Guvernul CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Deficitul pentru primele 5 luni. Luna mai nu a fost una cu excedent, cum spera Guvernul

De asemenea, ANAF vinde și alte proprietăți ale lui Dorin Cocoș

 • teren intravilan situat în București, str. Drumul Gazarului, nr. 37, Sector 4, în suprafață de 180 mp din acte, 209 mp din masurători.
  • Preț de pornire licitație -  540.924 lei (la care se adauga TVA)
 • imobil situat in București, str. Frederic Chopin, nr. 9B, subsol, Sector 2, cu destinația spațiu de parcare subteran nr. 13, cu suprafață utilă de 13,22 mp.
  • Preț de pornire licitație: 54.646 iei (la care se adaugă TVA).
 • imobil situat în București, str. Frederic Chopin, nr. 9B, subsol, Sector 2, cu destinația spațiu de parcare subteran nr. 12, cu suprafața utilă de 13,52 mp.
  • Preț de pornire licitatie: 54.646 lei (la care se adauga TVA).

 

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
elena udrea
dorin cocos
anaf
executare silita
euro hotels grivita