CONFIRMARE Ramona Jurubiță preia conducerea KPMG România. După trei mandate în fruntea unei companii din Big Four, actualul șef pleacă să joace golf

CONFIRMARE Ramona Jurubiță preia conducerea KPMG România. După trei mandate în fruntea unei companii din Big Four, actualul șef pleacă să joace golf
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2018

Ramona Jurubiță a fost desemnată Senior Partner al firmei de consultanță KPMG în România și Moldova, cu valabilitate din luna octombrie, mișcare ce confirmă informațiile transmise de Profit.ro în urmă cu trei săptămâni. Jurubiță este acum numărul doi în KPMG, ca deputy senior partner, și coordonează Departamentul de Asistență Fiscală și Juridică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ea îl va înlocui pe Șerban Toader, aflat în funcția de partener senior încă din 2007.

După încheierea celui de-al treilea mandat, pentru Toader "prioritare vor fi familia și îmbunătățirea handicapului personal la golf", au transmis pentru Profit.ro reprezentanții firmei de consultanță, la începutul lunii martie.

Șerban Toader conduce KPMG România din 2007, iar acum se află la finalul celui de-al treilea mandat. Potrivit regulilor KPMG, numărul de mandate este limitat la trei.

Contactați luna trecută de Profit.ro în privința preluării postului de conducere de către Ramona Jurubiță, reprezentanții KPMG au precizat: „Șerban Toader a devenit senior partner al KPMG în România în 2007, un mandat ce avea să fie prelungit de trei ori în următorii zece ani. În această perioadă, România a trecut prin multe transformări, inclusiv aderarea la UE și o criză economică globală. KPMG în România și-a continuat creșterea în această decadă și este în prezent într-un nou proces transformațional. Acesta a început în urmă cu trei ani, când succesorul pentru Senior Partner a devenit una dintre prioritățile domnului Toader. Au urmat apoi mai multe etape de evaluare și mentorat în urmă cărora Ramona Jurubiță a fost nominalizată ca Deputy Senior Partner la 1 octombrie 2017. În mod tradițional, schimbările ierarhice în KPMG intră în vigoare la 1 octombrie și sunt rezultatul unei evaluări multi-anuale complexe care să asigure continuitatea succesului clienților noștri. În perioada următoare urmează să anunțăm nominalizarea oficială a succesorului la conducerea KPMG în România”.

KPMG are în România 18 parteneri, conduși astăzi de Șerban Toader, senior partner KPMG în România & Moldova.

KPMG: Real Madrid este campioana națională cu cele mai mai mari venituri, însă rămâne în urma altui club. Performanța de pe teren vine cu un cost sub forma bonusurilor pentru jucători CITEȘTE ȘI KPMG: Real Madrid este campioana națională cu cele mai mai mari venituri, însă rămâne în urma altui club. Performanța de pe teren vine cu un cost sub forma bonusurilor pentru jucători

Șerban Toader - familie și golf

Șerban Toader lucrează la KPMG in Romania din 1996. Specialitatea acestuia este în audit, și în special în auditul marilor bănci românești ca și al altor instituții financiare.

CONFIRMARE Ramona Jurubiță preia conducerea KPMG România. După trei mandate în fruntea unei companii din Big Four, actualul șef pleacă să joace golf

Potrivit KPMG, actualul senior partner, Șerban Toader, își va lua după încheierea mandatului o perioada de odihnă, prioritare fiind familia și sportul.

„Va urma o perioadă binemeritată de odihnă și reflectare, în care Șerban Toader își va realinia prioritățile, personale și profesionale. Deși viitoarea provocare profesională nu este încă pe lista de priorități, există deja o preocupare personală care așteaptă de multă vreme să urce mai sus în agenda de priorități: îmbunătățirea handicapului personal la golf. Claritatea unei victorii <<on the green>> ar putea aduce în prim-plan un nou proiect profesional, dar până atunci familia și sportul vor fi prioritare”, au spus reprezentanții firmei de consultanță.

Serviciile de consultanță fiscală reprezintă o arie de interes tot mai ridicat pentru firmele din Big Four (PwC, KPMG, EY și Deloitte), inclusiv ca perspective de dezvoltare, însă auditul constitue, în continuare, una dintre principalele domenii de activitate, mai ales din perspectiva veniturilor.

Cea mai recentă schimbare în România la nivelul unei firme din Big Four a fost anul trecut, când Alexandru Reff a fost numit country managing partner Deloitte România și Moldova, începând cu 1 iunie 2017. El a preluat rolul de la Ahmed Hassan, care a rămas în cadrul companiei pe o poziție de conducere regională.

Reff este avocat, fondator al Reff & Asociații, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România, dar pe parcursul carierei la Deloitte, începută în 1997, a fost timp de patru ani partener coordonator al practicii de servicii fiscale și juridice Deloitte timp de patru ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
kpmg
ramona jurubita
serban toader