Alexandru Reff, numit la conducerea Deloitte România

Alexandru Reff, numit la conducerea Deloitte România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2017

Alexandru Reff a fost numit Country Managing Partner Deloitte România și Moldova, începând cu 1 iunie 2017. El preia rolul de la Ahmed Hassan, care va deține o poziție de conducere regională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Alexandru Reff este avocat, fondator al Reff & Asociații, societatea de avocați reprezentând Deloitte Legal în România. Și-a început cariera în Deloitte în 1997 și a avut mai multe poziții de conducere, inclusiv cea de partener coordonator al practicii de Servicii fiscale și juridice Deloitte timp de patru ani. Un expert recunoscut în domeniile M&A și imobiliar, Alex este apreciat pentru stilul de leadership colaborativ și pentru parteneriatele pe termen lung cu clienții.

„Sunt onorat să preiau conducerea firmei unde mi-am început cariera. Vom continua să construim un proiect excepțional centrat pe obiective dincolo de noi înșine, dezvoltând cariere la cel mai înalt nivel și contribuind cu impact semnificativ în mediul de afaceri și în societate", a declarat Alexandru Reff.

Ahmed Hassan va prelua noi responsabilități regionale în cadrul Deloitte, în calitate de lider de risc pentru Europa Centrală și membru al Comitetului Executiv regional. El s-a alăturat Deloitte România în anul 2000 și este un profesionist respectat, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul consultanței financiare și al auditului. Ahmed Hassan a avut un rol central în extinderea Deloitte în plan local și a servit drept Country Managing Partner de la începutul anului 2011. El a deținut anterior poziții de conducere precum partener coordonator servicii de audit și risc pentru regiunea balcanică și președinte al Comitetului director Deloitte în Europa Centrală.

Vești proaste de la CJUE pentru clienții cu credite în franci elvețieni, după concluziile puse de avocatul general într-o cauză cu Banca Românească CITEȘTE ȘI Vești proaste de la CJUE pentru clienții cu credite în franci elvețieni, după concluziile puse de avocatul general într-o cauză cu Banca Românească

În timpul mandatului său, veniturile Deloitte au crescut de la 22 milioane EUR/an la peste 35 milioane EUR/an, o creștere de aproximativ 60% în șase ani. Conducerea firmei este reprezentată de 17 parteneri și 35 de directori, în timp ce echipa s-a dublat la aproximativ 700 de oameni, iar portofoliul de servicii s-a extins.

Conducerea Reff & Asociații va fi preluată de Andrei Burz-Pînzaru, partener și coordonator al practicii bancare și de piețe de capital a firmei, iar Alexandru Reff va continua să asiste clienți în practicile de M&A și imobiliare. Andrei este de profesie avocat, cu 20 de ani de experiență multidisciplinară în domeniile bancar, piețe de capital și M&A. El s-a alăturat Deloitte în anul 2002 și este recunoscut drept unul dintre avocații de top de către publicații internaționale de prestigiu.

„Sunt încântat să continui creșterea Reff & Asociații în al doilea deceniu de activitate. Pe măsură ce profesia de avocat se schimbă, căutăm să fim cu un pas înainte prin capacitatea de a răspunde noilor cerințe ale clienților, care implică o abordare multidisciplinară, orientată spre afaceri", a declarat Andrei Burz-Pînzaru.

Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați de business din România, cu o echipă de conducere formată din șase parteneri și peste 60 de avocați.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru reff
deloitte romania