Germania critică decretele semnate de Trump privind deficitele comerciale și frauda în domeniul taxelor vamale

Germania critică decretele semnate de Trump privind deficitele comerciale și frauda în domeniul taxelor vamale
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2017

Ministrul german al Economiei, Brigitte Zypries, a criticat sâmbătă decretele semnate de președintele american Donald Trump privind deficitele comerciale și frauda în domeniul taxelor vamale, estimând că acestea sunt semnele intenției Washingtonului de a se desprinde de liberul-schimb, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Statelor Unite a semnat vineri două decrete prin care ordonă administrației americane să studieze cauzele deficitului comercial al țării și să acționeze împotriva țărilor care nu respectă regulile comerciale, scrie News.ro.

Aceste decrete “arată (…) că Statele Unite vor, după toate dovezile, să se depărteze de liberul-schimb și de acordurile comeciale”.

FOTO O persoană carbonizată, alta rănită, într-un incendiu care a cuprins un depozit de legume și fructe din Afumați CITEȘTE ȘI FOTO O persoană carbonizată, alta rănită, într-un incendiu care a cuprins un depozit de legume și fructe din Afumați

Consilierul pentru Comerț al lui Donald Trump, Peter Navarro, a acuzat Germania că exploatează alte țări datorită unui euro “în mare parte subevaluat”.

Cancelarul german Angela Merkel a răspuns că moneda țărilor din Zona euro este gestionată de Banca Centrală Europeană, independentă politic.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
taxe vamale
frauda