Guvernul german aprobă o creștere a salariului minim orar

Guvernul german aprobă o creștere a salariului minim orar
scris 31 oct 2018

Guvernul german a aprobat miercuri o creștere a salarului minim orar la 9,19 euro, începând de anul viitor, o creștere cu 35 de cenți, iar din 2020 la 9,35 de euro, relatează Reuters.

Această creștere - care va susține consumul, speră Guvernul - a fost propusă în iunie de către o comisie de experți, scrie News.ro.

Piața de insolvență după criză: debitorii au înțeles că este mai bine să-și bage singuri compania în insolvență decât să aștepte mișcarea creditorilor CITEȘTE ȘI Piața de insolvență după criză: debitorii au înțeles că este mai bine să-și bage singuri compania în insolvență decât să aștepte mișcarea creditorilor

Guvernul cancelarului Angela Merkel a introdus în 2015 un salariu oarar minim de 8,50 de euro, o măsură vizând peste trei milioane de muncitori. Această sumă a fost crescută la 8,84 de euro în 2017.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
germania
salariu minim