Manuela Ciugudean-Toma pleacă de la Intel pentru a coordona marketingul PwC în 11 țări din regiune

Manuela Ciugudean-Toma pleacă de la Intel pentru a coordona marketingul PwC în 11 țări din regiune

Manuela Ciugudean-Toma

Marius Oncu
Marius Oncu
scris 12 apr 2017

Echipele de marketing ale firmei de consultanță PwC în 11 țări din regiunea Europei de Sud-Est vor fi coordonate de Manuela Ciugudean-Toma, fosta șefă de marketing în regiune a grupului american Intel Corporation.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ea va fi responsabilă de dezvoltarea pentru PwC a unei strategii integrate de marketing și comunicare în toată regiunea Balcanilor.

Manuela Ciugudean-Toma are peste 15 ani de experiență în elaborarea și gestionarea unor campanii inovative de marketing în mai multe țări europene. Înainte de alăturarea PwC, ea a condus echipa de marketing a Intel Corporation în Europa de Sud-Est. De asemenea, de-a lungul carierei, Manuela mai lucrat în echipele de marketing și comunicare ale diviziei din România a Băncii Mondiale, la Ministerul Comunicațiilor și la agenția de PR și Public Affairs Grayling.

PwC România angajează peste 120 de tineri absolvenți și masteranzi CITEȘTE ȘI PwC România angajează peste 120 de tineri absolvenți și masteranzi

Ea este absolventă a Facultății de Jurnalism, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate, din cadrul Universității București, și și-a început cariera lucrând ca jurnalist.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc
manuela ciugudean-toma
ministerul comunicatiilor