Paul Stănescu afirmă că a fost chemat la DNA să dea o declarație în calitate de martor

Paul Stănescu afirmă că a fost chemat la DNA să dea o declarație în calitate de martor
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2019

Senatorul PSD Paul Stănescu a precizat, luni, că a fost audiat la DNA ca martor, într-un dosar care vizează un proiect cu fonduri europene care s-a derulat pe Olt, pe vremea când era președinte al CJ Olt. Stănescu spune că nu este implicat în dosar în niciun fel, el nesemnând niciun fel de document, dar crede că cercetarea a plecat de la un denunț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Astăzi, la 8 dimineață, am fost chemat la DNA într-un dosar care este în lucru, ca martor. Am dat o declarație, am stat 10 – 15 minute maxim și am plecat. Nu are nicio legătură cu Tel Drum, cu Belina, că am văzut speculații”, a declarat, luni Paul Stănescu.

Acesta i-a urat ”La mulți ani” lui Liviu Dragnea care-și sărbătorește ziua de naștere, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ UE amână Brexitul CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ UE amână Brexitul

”Să-i dea Dumnezeu sănătate și putere să revină lângă familie”, a spus Stănescu, refuzând să spun ă dacă Liviu Dragnea mai are sau nu loc în politică.

Stănescu a precizat că probabil există vreun denunț într-un proiect vechi, derulat cu fonduri europene în perioada 2011 – 2012, de pe vremea când era președinte la CJ Olt.

”M-au chemat în caltate de martor, am vorbit 10-15 minute. Am dat o declarație, am semnat-o și am plecat”, a spus Stănescu.

Acesta a precizat că dosarul nu vizează niciun coleg de partid și a menționat că nu a semnat  niciun  document în proiectul respectiv, nefiind implicat în vreun fel.

Întrebat dacă nu i se pare o coincidență că această audiere la DNA are loc în campania electorală, Stănescu a spus: ”Chiar nu mi se pare o coincidență. Cred că DNA trebuie să-și facă datoria și să răspundem fiecare. Când suntem chemați să mergem să sunem ce are de spus”.

viewscnt
Afla mai multe despre
paul stănescu
dna