Perioada pentru depunerea cererilor de plată în programul StartUp Nation, prelungită cu 3 luni

Perioada pentru depunerea cererilor de plată în programul StartUp Nation, prelungită cu 3 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2020

Perioada până la care beneficiarii programului StartUp Nation pot depune cererile de plată/rambursare aferente dosarelor de finanțare admise a fost prelungită cu 3 luni, până cel târziu la 28 septembrie 2020. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Au putut beneficia de schema de sprijin a Programului StartUp Nation 2018 societățile înființate după 30 ianuarie 2017, active în domeniul producției, industriilor creative, serviciilor și comerțului. Pentru a participa la program, societățile au trebuit să creeze cel puțin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată și să mențină locul de muncă ocupat cel puțin doi ani după finalizarea implementării proiectului. 

Alocația financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, putea reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului. Calcularea punctajului planului de afaceri s-a făcut în timp real și transparent, conform grilei de evaluare.

Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificării administrative și a eligibilității a fost de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile. În cadrul Programului StartUp Nation, firmele au putut primi un avans de până la 30% din suma totală aprobată, fiind totodată aplicate noi punctaje la evaluarea online a planului de afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
start-up
nation
inscris
firme
planuri
afaceri