PwC a numit un nou partener, specializat în tehnologie

PwC a numit un nou partener, specializat în tehnologie
scris 6 dec 2018

PwC România își extinde echipa de consultanță specializată în tehnologie și transformare digitală prin recrutarea unui nou partener în cadrul departamentului de consultanță în afaceri și management. Gabriel Voicilă are experiență de circa 20 de ani în managementul unora dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei informației.

Înainte să se alăture PwC, Voicilă a fost, în perioada 2017-2018, managing director la DXC Technology, iar în 2000-2017 a lucrat la Hewlett Packard, unde la plecare, în 2017, ocupa postul de managing director Hewlett Packard Enterprise.

“Activitatea noastră de consultanță în materie de tehnologie se dezvoltă rapid, pe măsură ce am introdus noi produse și servicii menite să ajute clienții noștri să navigheze cu succes provocările puse de transformarea digitală. Fie că vorbim despre servicii de RPA, de utilizarea comercială a dronelor și a aplicațiilor de analiză de Big Data, de implementarea de sisteme SAP sau de servicii de securitate informatică, aceste activități cunosc creșteri semnificative de la un  an la altul și au o pondere tot mai mare în cifra de afaceri a PwC în România” a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Gabriel Voicilă este licențiat al Universității Politehnice București și posedă un Executive MBA absolvit la Universitatea din Sheffield.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pwc
gabriel voicila
partener