Spania nu va majora impozitul pe profit

Spania nu va majora impozitul pe profit
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2020

Spania nu va majora impozitul pe profit în timp ce economia se luptă să se redreseze în urma pandemiei de coronavirus (COVID-19), a anunțat ministrul Bugetului, Maria Jesus Montero, într-un interviu apărut duminică în publicația La Vanguardia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o țară care nu a reușit să adopte din 2016 un buget anual, din cauza paraliziei politice prelungite, coaliția aflată la guvernare încearcă în prezent să obțină sprijin de la alte partide pentru adoptarea planului de cheltuieli pe 2021, scrie Agerpres.

Americanii bogați se grăbesc să își schimbe planurile de administrare a averilor, îngrijorați că Biden va mări taxele pe moșteniri dacă va ajunge președinte CITEȘTE ȘI Americanii bogați se grăbesc să își schimbe planurile de administrare a averilor, îngrijorați că Biden va mări taxele pe moșteniri dacă va ajunge președinte

Maria Jesus Montero a exclus posibilitatea majorării impozitului pe profit, în timpul unei perioade de scădere a activității economice.

"Pentru reforme profunde, care afectează modelul de producție și structura economiei, cum ar fi impozitul pe profit, ar fi logic și rezonabil să așteptăm să treacă furtuna", a afirmat ministrul Bugetului.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
spania
impozit pe profit