Termenul de transmitere în Revisal a actelor adiționale la contractele de muncă, prelungit până la 31 martie 2018

Termenul de transmitere în Revisal a actelor adiționale la contractele de muncă, prelungit până la 31 martie 2018
scris 14 dec 2017

Termenul de transmitere în Registrul General de Evidență a Salariaților (Revisal) a actelor adiționale la contractele de muncă va fi prelungit până la 31 martie 2018, prin Hotărâre de Guvern, a anunțat ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, la începutul ședinței Executivului.

Ministrul Muncii a precizat că această decizie a fost luată, după discuții cu mediul de afaceri, în contextul trecerii contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, de la 1 ianuarie 2018.

Olguta Vasilescu a ținut să precizeze că nu se amână întoarcerea sarcinii fiscale, ci doar comunicarea efectuării acesteia către Inspecția Muncii., scrie News.ro

Peste 84% dintre români asociază sărbătorile de sfârșit de an cu bradul și instalațiile de lumini. Locuitorii Bucovina sunt cei mai atașați de tradiții CITEȘTE ȘI Peste 84% dintre români asociază sărbătorile de sfârșit de an cu bradul și instalațiile de lumini. Locuitorii Bucovina sunt cei mai atașați de tradiții

”Decizia vine în sprijinul angajatorilor, astfel încât aceștia să aibă suficient timp pentru a transmite noile documente, în condițiile în care în Revisal sunt înregistrate, în prezent, 6,3 milioane de contracte aferente unui număr de 5,5 milioane de angajați, unii dintre ei având mai multe contracte de muncă", a menționat ministrul Muncii.

Ea a mai spus că, după 31 martie 2018, termenul de transmitere a modificărilor ce vizează salariile către Revisal va fi de 20 de zile lucrătoare, iar contractele nou încheiate vor trebui transmise cu o zi înainte ca angajatul să își înceapă activitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
revisal
constracte munca