ULTIMA ORĂ Șeful Antifraudei a fost demis

ULTIMA ORĂ Șeful Antifraudei a fost demis
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 apr 2019

Virgil Pîrvulescu a fost demis din postul de vicepreședinte ANAF, responsabil de coordonarea activității direcției Antifraudă, și înlocuit cu Daniel Mihail Tudor, care a mai condus Antifrauda pentru o perioadă de 1 an, în mandatul Guvernului Tudose.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Luna trecută, liderul PSD, Liviu Dragnea, a acuzat inspectorii ANAF că nu vor să țină cont de Legea prevenirii, arătând că numeroase firme românești au fost închise, dar că nu a văzut sancțiuni și pentru companii străine.

Pe de altă parte, Guvernul a înregistrat în primele două luni un deficit al bugetului general consolidat de 5,2 miliarde de lei, respectiv 0,51% din PIB, față de 5,5 miliarde lei, respectiv 0,58% din PIB înregistrat în aceeași perioadă a anului 2018. Deficitul ridicat din ianuarie-februarie anul trecut a fost, însă, determinat de plăți în contul unor achiziții de armament.

Tudor a condus Antifrauda din iulie 2017 până în martie 2018, când a fost eliberat din funcție de premierul Viorica Dăncilă.

EXCLUSIV Teodorovici îi ia șefei ANAF din atribuții CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Teodorovici îi ia șefei ANAF din atribuții

Acum, aceeași Dăncilă l-a reinstalat pe Tudor la șefia Antifraudei.

Daniel Mihail Tudor a fost director executiv adjunct pe inspecție fiscală la Direcția Generală a Finanțelor Publice București, responsabil pentru contribuabilii nerezidenți. În martie 2017 a fost detașat temporar ca secretar general adjunct al Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
antifrauda
demis