Apple pregătește un iPad Mini cu schimbări majore

Apple pregătește un iPad Mini cu schimbări majore
scris 12 iul 2021

Cea mai mică dintre tabletele Apple va primi, în lunile următoare, un update după foarte multă vreme, care va aduce noutăți tehnice și de design.

În toamna acestui an, conform Bloomberg, Apple va lansa un nou iPad Mini. Însă, spre deosebire de ultimii ani, când mica tabletă a venit nemodificată la exterior, aceasta va aduce mai multe schimbări importante.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În primul rând, iPad Mini se va bucura de un nou design. Ramele vor fi mai înguste, ceea ce înseamnă că va crește raportul ecran / corp, iar greutatea ar trebui să fie și ea mai mică.

WhatsApp va afișa conținutul multimedia la o calitate mai bună CITEȘTE ȘI WhatsApp va afișa conținutul multimedia la o calitate mai bună

În al doilea rând, se va renunța la butonul Home, de sub ecran. Asta, în consecință, ar trebui să însemne că, pentru autentificare, va fi implementat sistemul biometric Face ID - scanarea amprentei va fi înlocuită cu scanarea 3D a feței.

Bineînțeles, nu vor lipsi schimbările tehnice interioare, care vor include un chipset nou și, posibil, mai multă memorie RAM.

Ce nu se știe este dacă Apple va folosi tehnologia mini-LED și pe iPad Mini sau dacă o va păstra ca un element de diferențiere pentru versiunile mai scumpe, în frunte cu iPad Pro.

Cert este că iPad Mini, cea mai mică tabletă vândută de Apple, se află în fața celui mai important update din ultimii 9 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tableta