CEO-ul Iterable, startup evaluat la 2 miliarde dolari, concediat după ce a luat LSD la muncă

CEO-ul Iterable, startup evaluat la 2 miliarde dolari, concediat după ce a luat LSD la muncă
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 29 apr 2021

Startup-ul american de marketing Iterable, evaluat la peste 2 miliarde de dolari, și-a demis directorul general după ce acesta ar fi consumat LSD la muncă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Într-o notă către angajați, Iterable a transmis că Justin Zhu a fost înlăturat de la conducerea companiei pe care a fondat-o împreună cu Andrew Boni din cauză că a încălcat politicile interne.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

CEO-ul concediat a declarat pentru Bloomberg că principalul motiv pentru demiterea sa a fost că a luat LSD, drog ilegal în SUA, înainte de o ședință care a avut loc în 2019. Zhu a susținut că experimenta microdozajul cu LSD pentru a-și spori capacitatea de concentrare.

Zhu a fost înlocuit în poziția de director general de Andrew Boni. În nota trimisă angajaților și obținută de Bloomberg, Boni a precizat că demiterea lui Zhu a fost cauzată de încălcări nespecificate ale “politicilor și valorilor” Iterable.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Comportamentul lui Zhu “a subminat, de asemenea, încrederea Consiliului în capacitatea lui Justin de a conduce compania în viitor”, potrivit acestuia.

Boni l-a caracterizat pe Zhu ca fiind un “inovator și gânditor creativ de talie mondială” a cărui “viziune, creativitate și pasiune vor rămâne o parte esențială a culturii noastre”.

Zhu nu mai apare menționat în echipa Iterable pe site-ul companiei.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

LSD, sau dietilamida acidului lisergic, este un drog puternic halucinogen, care a fost creat pentru prima dată într-un laborator în 1938.

Cu toate că utilizarea drogurilor precum LSD rămâne controversată, acestea au început să fie acceptate în părți din Silicon Valley, precum și în unele cercuri medicale. MDMA (exctasy) este în prezent testată de Agenția americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) în vederea utilizării în tratamentul tulburărilor de stres post-traumatic.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Iterable a fost fondată de Zhu și Boni în 2013 și a crescut rapid, atrăgând clienți precum DoorDash și Zillow Group. Lista investitorilor include fondurile Index Ventures, Charles River Ventures și Viking Global Investors.

Potrivit firmei de cercetare PitchBook, startup-ul a fost evaluat la 2,1 miliarde de dolari la cea mai recentă rundă de finanțare, organizată în martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
iterable
lsd
droguri
justin zhu
microdozaj lsd
droguri la munca