Elon Musk este investigat de autoritățile federale din cauza acordului cu Twitter

Elon Musk este investigat de autoritățile federale din cauza acordului cu Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2022

Potrivit agenției de știri, compania intenționează să primească corespondență de la antreprenor cu autoritățile federale, întrucât aceste documente „se referă la aspecte cheie ale procesului”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Omul de afaceri american Elon Musk este investigat de autoritățile federale din cauza unui acord cu Twitter, a transmis Bloomberg, citând un document al instanței, potrivit Adevarul.

Intel vrea să concedieze câteva mii de angajați din cauza scăderii vânzărilor de PC-uri CITEȘTE ȘI Intel vrea să concedieze câteva mii de angajați din cauza scăderii vânzărilor de PC-uri

„Elon Musk este în prezent investigat federal pentru comportamentul său în legătură cu achiziția Twitter”, a declarat Bloomberg.

La rândul său, Reuters  notează că Twitter a trimis în urmă cu câteva luni o solicitare avocaților lui Musk prin care le-a cerut corespondența antreprenorului cu autoritățile federale, dar nu au fost furnizate mesaje.

„Twitter vrea aceste documente pentru că abordează probleme cheie în acest proces”, a citat Bloomberg din procesul care se derulează între Twitter și Elon Musk

Investitorul în Twitter, Giuseppe Pampena l-a dat în judecată pe Musk pentru manipularea prețurilor acțiunilor rețelei de socializare. Investitorul este convins că Musk, după ce a fost de acord la începutul lunii octombrie să reia achiziția Twitter, „a recunoscut în esență că a blufat în tot acest timp”, anunțând ieșirea din afacere. „Activitățile frauduloase și ilegale” ale lui Musk au prăbușit acțiunile rețelei de socializare, au rănit investitorii companiei, în timp ce au îmbunătățit poziția de negociere a miliardarului american, reiese din cererea de chemare în judecată din cadrul unui proces intentat la un tribunal federal din San Francisco. 

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter