Goldman Sachs a plătit peste 12 milioane dolari unei angajate care a reclamat un mediu de muncă toxic

Goldman Sachs a plătit peste 12 milioane dolari unei angajate care a reclamat un mediu de muncă toxic
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2022

Goldman Sachs a plătit peste 12 milioane dolari unui directoare senioare care a făcut plângere pentru că fost nevoită să lucreze într-un mediu de muncă toxic pentru femei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Banca a ajuns acum doi ani la o înțelegere secretă cu partenera, ascunzând relatarea ei detaliată despre directorii executivi ai băncii care au făcut comentarii vulgare și disprețuitoare despre femei, arată Bloomberg.

În paralel,Goldman Sachs Group pregătește concedierea a sute de angajați.

SUA le cere, discret, băncilor să păstreze legături cu unele firme rusești, în pofida opoziției Congresului american CITEȘTE ȘI SUA le cere, discret, băncilor să păstreze legături cu unele firme rusești, în pofida opoziției Congresului american

Reducerile fac parte din evaluările anuale ale performanței băncii, care au fost suspendate în timpul pandemiei.

La finalul lunii iunie, grupul financiar avea 47.000 de angajați, în creștere față de 41.000, câți erau cu un an în urmă.

BVB leagă punți peste Prut. Bursa de la Chișinău ar urma să devină o a 2-a “pepinieră”, după piața AeRO, pentru dezvoltarea unor companii care să treacă spre piața reglementată de la București. Primul exercițiu - maib CITEȘTE ȘI BVB leagă punți peste Prut. Bursa de la Chișinău ar urma să devină o a 2-a “pepinieră”, după piața AeRO, pentru dezvoltarea unor companii care să treacă spre piața reglementată de la București. Primul exercițiu - maib

În primăvară era relatat că Goldman Sachs Group va permite partenerilor și directorilor săi să-și ia cât timp liber doresc, în cadrul unei noi scheme de ”vacanță flexibilă”, pentru a promova ”odihna și refacerea”, potrivit unei note interne.

Toți angajații erau așteptați să își ia cel puțin 15 zile de concediu pe an începând cu luna ianuarie, cu cel puțin o săptămână de zile consecutive de pauză.

Această schimbare este semnificativă pentru băncile de pe Wall Street, ai căror angajați lucrează un număr extrem de mare de ore.

Decizia survenea la aproximativ două luni după ce un grup de analiști ai Goldman Sachs, aflați în primul an de muncă, s-au plâns în martie că sunt suprasolicitați și au amenințat că vor renunța la locurile de muncă în termen de șase luni, dacă condițiile nu se vor îmbunătăți.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs
odihna
concediu
plangere