Just Eat Takeaway analizează deja vânzarea parțială sau totală a acțiunilor la Grubhub. Acțiunile scad, investitorii și-au pierdut încrederea

Just Eat Takeaway analizează deja vânzarea parțială sau totală a acțiunilor la Grubhub. Acțiunile scad, investitorii și-au pierdut încrederea
scris 20 apr 2022

Compania europeană de livrare a mâncării la comandă Just Eat Takeaway.com a anunțat că analizează deja vânzarea parțială sau totală a acțiunilor deținute la Grubhub.

Compania din Amsterdam, prezenta și în România, a anunțat că explorează acțiuni strategice pentru divizia din SUA, pe care a cumpărat-o pentru 7,3 miliarde dolari anul trecut.

Acțiunile Just Eat au scăzut, deoarece investitorii și-au pierdut încrederea în planurile sale de a consolida segmentul livratorilor de alimente, arată Bloomberg.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

În vara anului 2020, când a anunțat că se află în discuții avansate pentru preluarea Grubhub, operațiunea era indicată că va crea cea mai mare companie de livrare de mâncare din lume, în funcție de venituri.

 

Grubhub avea o capitalizare de piață de aproximativ 4,3 miliarde de dolari, fiind atunci abordată și de Uber Eats, divizie a Uber Technologies, pentru o preluare sub formă de acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
just eat takeaway.com
grubhub
livrare mancare