Mercedes introduce un abonament care crește viteza automobilului

Mercedes introduce un abonament care crește viteza automobilului
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2022

Constructorul auto german Mercedes-Benz încearcă să vândă cumpărătorilor de sedanuri electrice EQ un abonament anual suplimentar de 1.200 de dolari pe an, care scurtează cu o secundă timpul necesar pentru ca vehiculul să ajungă de la zero la 100 de kilometri pe oră, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Această caracteristică este dezactivată dacă abonamentul nu este reînnoit, arată G4Media.ro.

Europa este lider mondial în ceea ce privește revenirea turismului din pandemie CITEȘTE ȘI Europa este lider mondial în ceea ce privește revenirea turismului din pandemie

„Reglajul fin al motorului electric majorează cu 20% până la 24% puterea maximă a automobilului Mercedes-EQ. Este îmbunătățit de asemenea cuplul, ceea ce permite vehiculului să accelereze semnificativ mai rapid și mai puternic”, se precizează pe pagina principală a abonamentului, denumit „Acceleration Increase”, și care este disponibil pe magazinul online al constructorului german.

Taxarea clienților pentru o caracteristică de care automobilul este deja capabil este o mișcare curajoasă din parte producătorului de vehicule de lux.

O inițiativă similară lansată la începutul anului de rivalul german BMW a generat critici, după ce acest producător a încercat să vândă un abonament de 18 dolari pe lună, care permitea proprietarilor de automobile BMW să pornească sistemul de încălzire a scaunelor.

Constructorii de automobile mizează pe serviciile la cerere pentru a-și extinde și majora veniturile, inclusiv prin oferte precum servicii de conducere autonomă.

Mercedes a precizat că abonamentul său este valabil pentru modelele EQS sedan și EQS SUV precum și pentru unele modele EQE sedan și EQE SUV.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes
abonament