Vânzările Tesla în Europa, la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Vânzările Tesla în Europa, la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2024

Tesla Inc a avut un început lent în trimestrul doi pe piața europeană, unde directorul general Elon Musk se aștepta la o evoluție mai bună decât în primele luni ale anului, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Conform datelor publicate miercuri de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), înmatriculările de vehicule Tesla s-au situat la 13.951 unități în aprilie, un declin de 2,3% față de perioada similară din 2023 și cel mai redus nivel din ianuarie 2023. Rezultatele Tesla sunt o excepție pe piața europeană, într-o lună încurajatoare pentru vânzările de vehicule electrice (EV).

Tranzacție: The New Originals Company, parte a holdingului de investiții Raiffeisen, cumpără Inedit Food, afacerea cu produse din soia a Dr. Oetker România CITEȘTE ȘI Tranzacție: The New Originals Company, parte a holdingului de investiții Raiffeisen, cumpără Inedit Food, afacerea cu produse din soia a Dr. Oetker România

Luna trecută, Tesla a raportat un declin similar al livrărilor de la fabrica sa din Shanghai, în contrast cu creșterea solidă a vânzărilor de vehicule electrice în China, cea mai mare piață auto din lume, scrie Agerpres.

În 23 aprilie, Musk le-a spus investitorilor că firma se așteaptă să-și revină în urma problemelor care au afectat producția în primul trimestru din 2024.

„Credem că rezultatele Tesla din trimestrul doi vor fi mult mai bune”, a declarat Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini
vanzari