Chimcomplex a semnat cu Ministerul Economiei pentru înființarea unei unități noi și va primi ajutor de stat

Chimcomplex a semnat cu Ministerul Economiei pentru înființarea unei unități noi și va primi ajutor de stat

Ștefan Vuza

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2023

Chimcomplex a semnat cu Ministerul Economiei un acord pentru înființarea unei unități noi de producție de rășini, urmând să primească ajutor de stat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Valoarea totală a investiției este de 490.252.804 lei cu TVA, iar valoarea ajutorului de stat alocat este de 195.145.698 lei.

Ștefan Vuza a anunțat recent că se retrage din funcția de director general al Chimcomplex, companie pe care o controlează, fiind lansat un proces de recrutare, inclusiv la nivel internationa, pentru numirea unui nou director general, în urmatoarele 6 luni. 

ULTIMA ORĂ Romaero, compania aeronautică a statului, își cere insolvența. Anterior - obligație de a plăti despăgubiri uriașe unui om de afaceri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Romaero, compania aeronautică a statului, își cere insolvența. Anterior - obligație de a plăti despăgubiri uriașe unui om de afaceri

Ștefan Vuza a preluat conducerea executivă a societății pentru un mandat limitat, în scopul asigurării continuității și dezvoltării activității companiei într-un context geopolitic și socio-economic instabil, marcat de numeroase crize și necunoscute, conform companiei.

"Urmare a faptului că Ștefan Vuza și-a îndeplinit obiectivele propuse, asigurând adaptarea companiei la noile și constantele provocări, ca un pas firesc a decis că este momentul să se concentreze pe strategia de ansamblu de dezvoltare a companiei din poziția de membru al Consiliului de Administrație, urmând că funcția executivă să fie exercitată separat.

EXCLUSIV Tranzacție - Safety Broker a achiziționat portofoliul Globasig CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - Safety Broker a achiziționat portofoliul Globasig

În acest context, Chimcomplex anunță investitorii în legătură cu numirea domnului Florian Staicu în calitate de director general interimar, pe o durata de 6 luni începând dată de 01.11.2023, până la finalizarea demersurilor de recrutare și selecție. Florian Staicu face deja parte din echipa de management a Societății și deține experiență, resursele și calitățile pentru preluarea acestei funcții interimare și pentru asigurarea unei tranziții facile și eficiente", este mesajul companiei.

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și oxo-alcooli, cu 2 platforme industriale, la Onești (Borzești) și Râmnicu Vâlcea.

viewscnt
Afla mai multe despre
chimcomplex
bvb
bursa
stefan vuza
aero