Philip Morris donează, în România, 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

Philip Morris donează, în România, 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

Getty Images

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2020

Grupul american Philip Morris, cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial și lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie, în România, în contextul coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cu acești bani, Crucea Roșie Română va achiziționa 10 aparate de ventilație, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecție, 100.000 de măști medicale și 5.000 perechi de mănuși.

Directorul de programe al Crucii Roșii Române, Andreea Furtună, a declarat pentru Profit.ro că, miercuri, a fost semnat contractul de sponsorizare cu Philip Morris, iar suma prevăzută în donație va fi virată în aceste zile, în vederea achiziției de echipamente și produse de protecție pentru spitalele implicate în combaterea noului coronavirus. 

Aviz: Taxa clawback - redusă în cazul producătorilor români CITEȘTE ȘI Aviz: Taxa clawback - redusă în cazul producătorilor români

Grupul american Philip Morris este cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial și lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum.

În România, grupul are aproximativ 800 de angajați. Fabrica Philip Morris din Otopeni a fost convertită la finele anului 2017 într-o unitate de producție a rezervelor de tutun pentru dispozitivele electronice IQOS, în urma unei investiții de aproape o jumătate de miliard de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
philip morris
crucea rosie
donatie
ventilatie
teste
kit
masti
achizitie
covid-19
coronavirus