Grupul polonez Scallier construiește un nou parc Funshop în România cu finanțare de la OTP Bank

Grupul polonez Scallier construiește un nou parc Funshop în România cu finanțare de la OTP Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2022

Grupul polonez Scallier a obținut o finanțare de 8 milioane de euro de la OTP Bank pentru construcția parcului comercial Funshop Park Turda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Proiectul de retail Funshop Park Turda, dezvoltat de Scallier, va pune la dispoziția viitorilor chiriași circa 9.000 metri pătrați de spații comerciale, construite pe un teren cu o suprafață de 24.000 mp, iar galeria de retail va include aproximativ 18 magazine și minimum 270 de locuri de parcare. 

FOTO Amancio Ortega, miliardarul din spatele brandului de modă Zara, semnează o achiziție majoră CITEȘTE ȘI FOTO Amancio Ortega, miliardarul din spatele brandului de modă Zara, semnează o achiziție majoră

Parcul de retail Funshop Pak Turda va fi dat în folosință la finalul celui de-al treilea trimestru al anului.

Scallier a deschis primul său parc de vânzare cu amănuntul în România anul trecut, la Roșiorii de Vede.

În vara 2020, Profit.ro a anunțat că grupul polonez Scallier se extinde în România cu o rețea de parcuri de retail și vrea ca, până în 2022, să finalizeze 6 facilități comerciale pe piața locală sub brandul Funshop Park.

În primăvaa lui 2020, Profit.ro a anunțat că Scallier a început negocierile cu mari retaileri pentru închiriere de spații în parcurile de vânzare cu amănuntul pe care le pregătește în România, semnând un contract cu retailerul german Kik Textilien.

În primăvara lui 2021, Profit.ro a anunțat că Scallier a obținut deja autorizații de construire pentru 3 parcuri de vânzare cu amănuntul în România, iar în prezent are 7 spații securizate.

Fondat în 2011, Scallier are operațiuni în Polonia de aproape un deceniu și este specializat în managementul investițiilor în sectorul de reail.

viewscnt
Afla mai multe despre
scallier
funshop park
parcuri de retail
parc retail
centre comerciale romania